Luxusná jarná kolekcia ALO Diamonds

18.4.2016
Luxusná jarná kolekcia ALO Diamonds

Minulý týždeň som sa bola aj ja na vlastné oči presvedčiť o dokonalosti šperkov z tohto ateliéru a poviem Vám, ozaj sa oplatí vidieť! Od vstupu do predajne v nákupnom centre Eurovea je Vám jasné, že ste vkročili do iného sveta plného lesku a jasu. Pohodlné kreslá, mäkký koberec, prekrásny luster a prepracovaný interiér tento výnimočný pocit luxusu ešte umocnia. Čerešničkou na torte sú samozrejme samotné šperky o ktorých to celé je!



Klenotnícky ateliér ALO diamonds prináša túto jar okúzľujúcu kolekciu šperkov, ktoré sú inšpirované farbami tejto sezóny a najnovšími svetovými trendmi v oblasti módy. Kombináciou majstrovsky prepracovaných tvarov a oslňujúcich farieb, tak vznikli unikátne kúsky v podobe prsteňov, náramkov, náušníc či náhrdelníkov. Punc luxusu im dodávajú žiarivé diamanty, farebné drahokamy či perly, vsadené do bieleho, žltého alebo ružového zlata. Mňa zaujali najviac tieto šperky, aj keď nie všetky sú z aktuálnej jarnej kolekcie:

1. Náramok ALO Starshine Galaxy
Originálne riešený náramok z ružového zlata s dominantní rozvetvenou siluetou z ružového zlata, ktorá je pro zdobená 353 precízne vybrúsenými diamantmi.

2. Náušnice ALO Moon Waterfall, ALO diamonds
Originálne riešené závesné náušnice v kombinácii noblesných akcentov ružového zlata, 194 diamantov a noblesných odleskov bielych achátov.

3. Prsteň ALO Venus Constellation, ALO diamonds
Exkluzívny prsteň s efektným dekórom a čistými líniami z ružového zlata, ktoré sú v stredovej časti šperku zdobené romantickými diamantovými detaily.

4. Náušnice ALO Mephisto Sin, ALO diamonds
Nádherné visiace ušnice z bieleho zlata osadené 478 diamantami a 25 modrými zafírmi.

5. Náušnice ALO Princess Rainbow, ALO diamonds
Elegantné visiace ušnice z bružového zlata osadené  diamantami a farebnými drahokamami.




foto: Maros Datko

alo4.jpgalo5.jpgalo.jpgalo8.jpgalo1.jpgalo6.jpgalo10.jpgalo12.jpgalo13.jpgalo15.jpgalo17.jpgkolaz_alo.jpg