TEST: Detská kozmetika Suavinéx. Prekvapila?

23.5.2016
TEST: Detská kozmetika Suavinéx. Prekvapila?

Áno, aj my sme už podľahli španielskej závislosti menom Suavinéx. Začali sme nevinne a to cumlíkmi. Sú krásne, trendové a Zuzkina Emma ich priam miluje. Potom sme objavili super fľašky, no a posledná prišla na rad detská kozmetika. Tú Vám priblížime v dnešnej recenzii, kokrétne mydlo a šampón v jednom, masážne telové mlieko, vlhčené servítky a detský parfum.

Začnem tým čo je pre všetky mamičky must-have kozmetický produkt a to sú samozrejme vlhčené servítky. Obal je tyrkysovo zelený, s milými vtáčikmi v tmavšom odtieni a na tom hnedé písmo. Už keď sa pozriete na obal, dojem z neho je štýlový. K tomu vydarené umelohmotné otváranie, ktoré vydržalo aj početné detské ataky. Čo sa týka obsahu balenia boli sme ešte viac prekvapené. Obrúsky majú dobrú, akoby látkovú textúru, sú hrubšie a netrhajú sa. V balení ich nájdete 72 alebo v menšom cestovnom balení 25 kusov. Obsahujú aloe vera, kamilky a veľmi pekne, jemne, tak čisto voňajú. Majú vyvážené PH a neobsahujú ani parabény. Z balenia sa veľmi dobre vyberajú, sú primerane vlhké, takže sa po použití dobre nanáša aj krém na zapareniny. Veľké plus je, že po použití obrúskov sa ruky nelepia. Jediná nevýhoda je, že nie sú dostupné v bežných drogériach.

Čo sa týka telového mydla a šampónu v jednom, opäť na prvý pohľad upúta veľmi pekný dizajn balenia.  Gélová priesvitná textúra, bez obsahu mydla je tiež príjemné prekvapenie. Na náš vkus menej penivé, ale zato príjemné na umývanie s jemnou vôňou. Ma neutrálne PH a obsahuje prírodné mastné kyseliny z kokosových orechov. Po umytí je pokožka vláčna a bez vône. Určite stojí za vyskúšanie.

 

Masážne telové mlieko je v takom istom dizajnovom obale ako telové mydlo. Je bielej farby a veľmi jemnej textúry, taktiež má neutrálne PH. Hydratuje a chráni detskú pokožku, keďže bsahuje rastlinné oleje, ktoré ju zvláčňujú. Nanáša sa veľmi dobre a taktiež rozotiera. Do pokožky sa veľmi dobre vstrebáva a zanecháva ju pekne premastenú nie však mastnú, to určite ocenia mamičky, ktoré nemajú radi mastné ruky po krémovaní.

A nakoniec niečo čo nepatrí do kategórie MUST HAVE, ale do ešte milšej kategórie NICE TO HAVE. Detské parfumy pre chlapca a dievčatko v krásnych flakónoch s krásnym dizajnom a ešte krajšou vôňou. Čo sa týka chlapčenskej je s nádychom mandarinky a citrusov. Flakón je tyrkysovej farby z obrázkom starej formule. Pre dievčatko je flakón marhuľovej farby s obrázkom mašle, vôňa je veľmi jemná kvetinová a ovocná. Odporúčame nanášať na oblečenie nie priamo na pokožku.
 

Keď to tak zhrnieme, značka Suavinéx má naozaj vydarené produkty, zabalené v neuveriteľne pekných obaloch, ktoré sa budú skvele vynímať v každej štýlovej kúpeľni. Najviac nás dostali vlhčené servítky, vďaka zaujímavej textúre a detské parfémy, keďže sme sa s ničím podobným ešte nestretli. Veríme, že Vám recenzia pomôže pri správnom rozhodnutí o výbere detskej kozmetiky.
                                                                                                                                    Mirka & Zuzana 

FullSizeRender-3.jpgIMG_7540.JPGIMG_7538.JPG