Poznáte 4 kočíky Hollywoodskych celebrít?

7.12.2016
Poznáte 4 kočíky Hollywoodskych celebrít?

Keďže som v očakávaní druhého bábätka, logicky sa natíska otázka, aký kočík preň vybrať? Keďže mám ešte pomerne dosť času do narodenia, zháňam všetky dostupné info, recenzie a odporúčania a tiež som sa pozrela na svetové celebrity, aké kočíky používajú ony. Prekvapilo ma, že sa dookola opakujú 4 značky a tak som sa rozhodla napísať o tom článok. Nech sa páči, toto sú oni:

  •  Bugaboo Bee


Toto je model, ktorý obľubuje obrovské množstvo nielen celebrít, ale aj smrteľníkov po celom svete. Holandská značka je na trhu od roku 1994 a medzi najobľúbenejšie modely patrí jednoznačne Bee. Jeho slávnymi majiteľkami sú Victoria Beckham, Sienna Miller, Mira Duma, či Rachel Zoe, ktorá nezaprie v sebe módnu ikonu a má aj striešku od Missoni. Cena Bugaboo Bee je niekde okolo 700 Eur. (bez doplnkov)


 

  • Stokke Xplory

Naša zatiaľ asi najväčšia srdcovka na ktorú nedáme dopustiť a zistili sme, že rovnako je na tom aj Gwen Stefani či Bruce Willis s manželkou. Značku Stokke si oľbúbila aj holywoodska stylistka Rachel Zoe, aj keď tá strieda kočíky každý deň... Cena za vyobrazený Stokke Xplory sa pohybuje okolo 950 Eur. (bez doplnkov) 

  • Cybex

Nemecká značka si zakladá najmä na precíznej kvalite a bezpečnosti všetkých svojich produktov. Má svoje „prívrženkyne“ aj spomedzi celebrít a taká Gisele Bundchen, Sarah Jessica Parker, Katie Holmes vozia svoje ratolesti práve v tejto značke kočíkov. Nicky Hilton si zaobstarala skutočnú vychytávku a to Cybex kočík _limitku“ od Jeremy Scotta s krídelkami. Na ten poškuľujem trochu aj ja Úžasný Cena hlbokých kočíkov pre novorodencov je okolo 850 a športovej verzie vyobrazenej na obr. okolo 400 Eur.

  •  Orbit

U nás pomerne neznáma americká značka je známa najmä vďaka svojím bezpečnostným autosedačkám. No ani na  kočík a model G2 nedá dopustiť klan Kardashiniek,  či Beyoncé. Jeho majitelkami sú tiež Jessica Alba, Ciara či Rachel Zoe. Cena sa pohybuje okolo 900 Eur za vyobrazený model.

Tak čo hovoríte, máte niektorý z nich? A ako ste boli spokojné? Poraďte, keďže práve riešim dilemu aký kočík Usmiaty