Frajerom sa nestaneš, frajerom sa narodíš!

8.10.2017
Frajerom sa nestaneš, frajerom sa narodíš!

Doba internetu a sociálnych sietí je čarovná v tom, že virtuálna realita vyzerá často omnoho lepšie a ľahšie ako tá skutočná. A tak to je aj s blogmi. Častokrát prezentujú veci v inom svetle, no v niektorých situáciách nie je čím sa pochváliť. Tak ako aj u nás momentálne. 

Matias má už dlhšie obdobie vzdoru, alebo prvú pubertu, nazvite si to ako chcete. Dennodenne nás testuje a skúša naše hranice. Keďže patríme medzi nekonfliktných ľudí a potrpíme si na "pohodičku" o to viac si to užíva. Čím výraznejšia osobnosť sa formuje tým väčšie prejavy vzdoru, no a náš malý divoch je podľa toho teda neskutočný frajer. Zažívame hororové situácie a niekedy mám dokonca pocit, že to na 1000% nikto ešte ani nezažil.. Zahanbený Tento víkend bol tiež jeden z tých kedy všetky naše plány skončili u detského vzdoru. Nálady sa striedali z minúty na minútu, prevažoval plač a hystéria. Iné prejavy vzdoru nejdem bližšie špecifikovať, však všetci máte google. ALE. Prosím Vás, dokedy toto potrvá????

PS: Mne na nervy zaberá najviac sladké a tak som dnes upiekla vynikajúcu bublaninu podľa receptu mojej mamy. Nemusí sa nič mixovať, šľahať, vážiť ani miešať. Všetko dám len do jedej misky a zmiešam (2hrnčeky špaldovej múky, 1hrnček trstinového cukru, 1/2 balíčka prášku do pečiva, trocha soli, 1/2 hrnčeka oleja, 1/2 hrnčeka mlieka a 3 vajíčka, všetko kupujem v Billa Slovensko). Cesto vylejem na plech, ozdobím ovocím, dala som čučoriedky a nechám upiecť na 160°C cca 40min. Dobrú chuť!

Mimochodom, toto je prvý a dúfam posledný príspevok tohto typu. Blog vznikol za účelom Vašej módnej inšpirácie a toho sa mienim aj naďalej držať, takže hlavu dvíham hore a idem na to!  


Outfit: Tepláková súprava a sivé body so zajačikom: Small Rags, LittleHipster.sk, Sivé kožené tenisky: Rak, Gugenio.sk, Čiapka a vesta: H&M, kočík: Stokke Scoot, Babymarket.sk

 

IMG_1254.JPGFullSizeRender-1.jpgFullSizeRender.jpgIMG_1379.JPGIMG_1394.JPGIMG_1395.JPG