Múdre nakupovanie

30.11.2017
Múdre nakupovanie

Mám rada robiť veci inak. Neviem prečo a ani kde sa to vzalo, no vždy keď sa stane niečo trendom začne mi to byť priam nesympatické. Možno aj z tohoto dôvodu si vyberám módu, ktorá je menej mainstreamová a to platí aj pri deťoch. Mám rada „ľúbivé“ vecičky, no som neskutočne prieberčivá. Musí to byť jednoduché, s dôrazom na detail a navyše z ekologických materiálov. Taktiež ma nenájdete nakupovať v sieťových obchodoch pretože to budú mať všetky „susedy“ a tiež ma nebaví ťahať deti po nákupných centrách.

Aj kôli týmto dôvodom som si obľúbila nákupy najmä na internete, alebo „pod jednou strechou“ na detskom festivale módy KID v Starej tržnici. Tam hľadám dizajnové veci, ktoré inde nenájdem a poviem Vám mám čo robiť aby som sa udržala a neprehnala to. Tentokrát som tam objavila túto bavlnenú čelenku „korunu“ slovenskej značky Haloo a aj nápaditý držiak na cumlík s nápisom. Majiteľka e-shopu Herzchenklein robí tieto prívesky sama a na zákazku. Áno, ručne. smile

Čo sa týka online nákupov, veľkou vychytávkou pre maminky, ktoré radi nakupujú múdro je outlet www.kiido.sk Nájdete tam neskutočné množstvo tovaru od známých značiek v outletových cenách. Či už hľadáte cumlíky, hračky, oblečenie, alebo nábytok, určite si vyberiete. Ja som odtiaľ objednala ozaj mnoho skvelých vecí, mimo iných aj toto domáce oblečenie pre chalanov v tyrkysovej farbe od dánskej značky Smalfolk, ktorá sa na Slovensku inak nepredáva. Tiež som tam objednala cumlíky Suavinéx, pyžamko Petit Bateau a mnoho iných maličkostí za super ceny. Ak ešte nepoznáte určite tam nakuknite!

...ako môžete vidieť na fotkách Matiasko má obdobie, že ani za svet sa nechce odfotiť tak som si myslela, že ho podplatím jeho obľúbeným jahodovým Ertlovským perníkom z Billy, no prekabátil ma. Síce súhlasil s jednou fotkou no mal celý čas zavreté oči a škodoradostne sa uškŕňal. Čo už s ním?! Ľúbime ho.

 

5a1fd1ed7ce34-IMG_4740.JPG5a1fd1ebad044-IMG_4657.JPG5a1fd21deb269-FullSizeRender.jpg5a1fd1eb9ca8d-IMG_4656.JPG5a1fd1ecbadbc-IMG_4659.JPG5a1fd1ec870bc-IMG_4739.JPG
Podobné články