10+1 tip na Vianočné darčeky

5.12.2017
10+1 tip na Vianočné darčeky

Pri každom pohľade do kalendára, či von z okna si uvedomím, že Vianoce sú už za dverami. Prípravy pomaly vrcholia a ak ešte stále nemáte darčeky pre svojich najbližších možno Vás inšpiruje práve môj tohtoročný výber. Ospravedlňte, že nedávam inšpiráciu na žiadne hračky, knižky, či omaľovávanky pre deti, no sú toho plné iné blogy a úprimne priznávam, nie som v tom ani moc doma. Túto oblasť má u nás na starosti tatko, keďže hračky chalanov  ho bavia viac než mňa. smile

Takže nech sa páči môj výber tohtoročných darčekov pre celú rodinu:

1. Kazety Merry Christmas by Marionnaud

Dekoratívku tejto značky fakt môžem a mám od nich množstvo produktov s ktorými som vážne spokojná. Počnúc leskami na pery, cez laky až po guľaté štetce, všetko navyše kvalitné a cenovo dostupné. Ich tohtoročné vianočné balenia sa nesú v ružovo-červenej kombinácií a sú neoddolateľné. Dostenete kúpiť exkluzívne v sieti predajní Marionnaud.

2. Kuchynské nože, Jamie Oliver

Jamie je môj miláčik a aj inšpirácia vo varení odjakživa. Keď som zistila, že má vlastnú líniu kuchynských nožov vedela som, že budú perfektné a že ich musím mať! Po odskúšaní Vám poviem, že sú presne také ako on sám. Jednoduché, profi a pre všetkých. Teraz ich navyše môžete získať za super cenu v zľave až 83% v rámci Billa programu v sieti Billa a to až do mojich narodenín 6.2.2018. 

3. Šperk "macik" od Tous

Túto značku som dosť dlho prehliadala a to až do momentu kým som vošla do ich kamennej predajne a videla tie skvosty naživo. Je priam nemožné vojsť dnu a vyjsť bez taštičky so šperkom. Sú nádherné, jednoduché, prepracované a nápadité. Môj vianočný tip je jednoznačne tento "macko" prstienok. No nie je nádherný? Kúpite v predajni Tous v Eurovea alebo Auparku.

4. Rum Zacapa XO v darčekovom balení 

Neviem ako je to u Vás, no v našej rodine kvalitný rum vždy poteší. Keď píšem kvalitný, myslím tým ozaj to najlepšie. V našom prípade je to Zacapa rum a či je to 23 ročná, alebo XO v mužskej polovici rodiny je to stávka na istotu. Navyše takto krásne darčekovo zabalená, no škoda vypiť! laughing

 

5. Parfém My Burberry Blush, Burberry

Ak by som mala vybrať iba jeden jediný parfum, ktorý Vám môžem ozaj odporučiť tieto Vianoce tak by to bol určite tento. Konečne jedna nevtieravá, ovocno-kvetinová, svieža vôňa ktorou neotrávite celé okolie a navyše v nádherne jednoduchom obale. Nadčasový parfém vhodný na každý deň. Zakúpite v sieti parfumérií Marionnaud.

6. Kožušinové capačky, En*fant 

Toto bola totálna láska na prvý pohľad. Sú z pravej ovčej kožušiny, čiže nielen krásne, ale ozaj hrejivé. Prvé zimné čižmičky tzv. capačky sú pre nášho Brunka a začínam byť pevne presvedčená, že značku En*fant nikto v zimnej obuvi neporazí. Či sú to capačky, gumáky, alebo zateplené topánky sú jednoduché skvelé. Kúpite na www.littlehipster.sk 

7. Suchý bazén s guličkami

Tento vianočný darček ešte nedorazil a tak Vám prikladám len ilustračnú fotku, ale neskutočne sa naň teším. Deti sa vraj vedia zabaviť v takomto guličkovom bazéniku veľmi dlho a tak do neho vkladám veľké nádeje. Navyše je veľmi fotogenický. No nekúp to. tongue-out Ja som objednala na www.lovel.sk. 

8. Kufrík tiger na kolieskach a odrážadlo v jednom

Keďže letíme na celý mesiac február do "teplých krajín" veci chystám už teraz. Tento kufrík je nielen nádherný, ale aj praktický. Je možné ho naplniť hračkami a vziať na palubu lietadla ako príručnú batožinu. A to najlepšie na záver - kufrík na kolieskach slúži pri presunoch aj ako odrážadlo. Zakúpite online na www.feedo.sk kde nájdete aj množstvo iných originálnych vychytávok pre deti a mamičky.

9. "Mojkáčik" Fabelab

Náš Brunko je taký náš mojkací medvedík a tak sme mu zaobstarali takéhoto mäkkučkého mojkáčika z organickej bavlny. Neviem ako vy, ale ja mám radšej keď bábo žužle niečo takéto ako plyšáka z číny. Kúpite na e-shope www.littlehipster.sk.

10. Trblietavý telový olej, Nuxe

Ultra luxusné zloženie tejto francúžskej, prírodnej kozmetiky zo srdca Paríža je obohatené jemnými trblietkami. Ideálne na večer kedy pod umelým osvetlením Vaša pokožka doslova zažiari. Kto nepozná odporúčam, najlepší telový olej ever, ja ho používam niekoľko rokov. Dostanete kúpiť v lekárňach. Viac info tu: Nuxe-lekarne.sk

Extra tip: Pískacie tričká s vianočným motívom pre celú rodinu

Ak sledujete náš blog pravidelne tak viete, že máme veľmi radi túto slovenskú značku, ktorá oživila prískacie tričká našej generácie. Obdarovali sme nimi už mnoho blízkych a tento rok aj seba samých, konkrétne vianočnou edíciou so sobmi a jeleňmi. Tričká sa vyrábajú v Hlohovci a sú z kvalitnej bavlny. Vydržia neskutočne dlho a zakúpiť ich môžete na e-shope www.piskacie.sk alebo kamennej predajni v BA.

 

No, a ak ste sa dostali až sem, na koniec tohto článku zaslúžite si odmenu! wink Napíšte mi do komentára pod článkom aký NAJHORŠÍ darček ste dostali a ja tie najväčšie hrôzy odmením balíčkom od Marionnaud. Držím palce!