Trendy JESEŇ/ZIMA 2018

4.9.2018
Trendy JESEŇ/ZIMA 2018

Pohľad do kalendára je neúprosný a naznačuje, že leto pomaly, ale isto odchádza a za dverami už čaká jeseň. Aká však bude? Tá módna, samozrejme. Viete už bez ktorých kúskov sa túto jeseň ak chcete kráčať s trendami nezaobídete? Ak aj nie nevadí, dnes Vás v skratke prevediem. Toto je najvýraznejších päť trendov nadchádzajúcej jesene, ktorými Vás aj najbližšie týždne týždne oboznámim v mojom kapsulovom šatníku a aj outfitoch. Nezľaknite sa trendov, každý z kúskov sa dá veľmi pekne zakomponovať aj do obyčejného a konzervatívneho šatníka. Spracovala som ich čo najjednoduchšie a najprehľadnejšie (všetky fotografie, outfity aj kúsky sú zo Zary) aby ste po prečítaní článku mali pocit, že sa v jesennej móde 2018 naozaj orientujete. 

 ANIMAL PRINT a.k.a. zvieracie vzory

Ak na leopardie, tigrované, či zebrie potlače pozeráte s dešpektom a nevôľou túto jeseň Vás budú pekne bolieť oči. Nosia sa totiž to úplne na všetkom. Na kabátoch, kostýmoch, kabelkách, topánkach, proste úplne všade. Ak nevlastníte ani jedného jediného „zvera“ (samozrejme umelého) tak sa zaradíte medzi módne ignoratky. Ja som do koláže zvolila leopardie kúsky, ktoré budú viditeľné asi všade.

RETRO KÁRO

Klasické, nadčasové, miestami až nudné káro si získalo popredné miesto u takmer všetkých svetových dizajnérov. Ak máte károvaný kabát, kostým, či aspoň sako určite oprášte. Ja som našla super kruhovú midi sukňu, ktorú doladím na top outfit tejto jesene. Veď o to ide, recyklovať a dokonalým stylingom pozdvihnúť naše existujúce kúsky zo šatníka.  Tento rok sa káro vrství a dokonca sa nosia aj rôzne kocky dokopy. Tak čo, máte odvahu?

BIELE ČIŽMY

V členkovej verzii sa objavili už na jar a ja som si sama pre seba pomyslela, panebože, toto je čooo?! Ako každý módny trend som ho musela najprv stráviť, no a teraz sa mi biele čižmy už páčia ku všetkému. Zháňam nejaké super mega vysoké až po koleno, zatiaľ sa nepodarilo, ale tak ešte mám našťastie čas. Biele čižmy sú proste MUST-HAVE na túto jeseň/zimu, bodka.

TEDDY BEAR a.k.a Medvedí kožúšok

Milujú ho všetky svetové celebrity už niekoľko sezón a tento rok sa stal tento huňatý kúsok úplný miláčik svetových dizajnérov. Objavoval sa takmer na každej prehliadke a tak by som mohol objaviť aj u Vás v šatníku. Farba a dĺžka je na Vás, platí Však "čím huňatejší, tým lepšie".

 

LESK

Nosia sa všetky umelé materiály od PVC až po lakovanú kožu. To čo bolo ešte donedávna úplne faux-pas sa dnes nosí a to priamo na výslní. Ak sa chytáte za hlavu určite nie ste jediné, móda a trendy sú však neúprosné. Pre ešte šokujúcejší efekt sa lesklé kúsky objavujú aj so zvieracou či geometrickou potlačou.

___________________

zdroj fotografií: ZARA.com

Podobné články