Základné pravidlo fotenia

17.11.2018
Základné pravidlo fotenia

Znie: „Ak chcete vyzerať na fotke dobre a vyniknúť, NIKDY sa nefoťte s nikým kto je krajší ako vy!“

 

 

Samozrejme žartujem! wink

Nie som žiadna fotografka a dokonca väčšinu fotiek fotím len na mobilný telefón. Hanba, ja viem. No napriek tomu dostávam od Vás neuveriteľné množstvo pochvál a zároveň otázok čím a ako fotím. Čím som teda s hanbou už zodpovedala (aj keď pomaličky, ale iste sa zdokonaľujem aj vo fotení na foťák konkrétne Panasonic Lumix) a ako, na to Vám odpoviem spolu s tipmi na fotenie v najbližšom článku.

Dnes ponúkam opäť len fotky z iPhone X a verím, že napriek tomu si naše dnešné outfity vychutnáte. Zima je už citeľná a tak sme vytiahli prvýkrát tento rok zateplené parky. Pre mňa je tento druh bundy totálny MUST-HAVE, pretože ju viem nakombinovať na rôzne príležitosti. Dlho som hľadala peknú parku s umelou kožušinou (zvieratká som prestala nosiť už dávno) a bol to teda vážne boj. Buď sa mi nepáčila farba, strih, alebo práve spomínaná vypelichaná kožušinka. 

Konečne som však našla peknú parku, ktorá má dokonca odnímateľné futro (podšívku) a aj kožušinové časti. Môžem ju tak nosiť aj na jar, či leto. Asi ste pochopiteľne zvedavé odkiaľ je a tak hlásim, že z online shopu www.butikovo.sk. Určite nakuknite lebo majú veľmi pekné modely a príjemné ceny. Krásny deň želám!

____________________________________________________________________-

Ja: Zelená parka s kožušinou: Butikovo.sk, Horčicovožlté topánky: Lasocki, CCC Shoes&Bags, Okuliare: Prada, Nohavice a sveter: Polo Ralph Lauren. Brunko: Žltá zimná parka, Marks&Spencer, Tmavozelené tepláky: Small Rags, Čiapka: H&M, Topánky: Geox

5bf02ea394fd8-IMG_4310.JPG5bf02ea43686c-IMG_4314.JPG5bf02ea5c9e4a-IMG_4318.JPG5bf02ea451443-IMG_4315.JPG
Podobné články
26.8.2018
Pravidlo 3 farieb
13.4.2018
O blogovaní...