Tipy na Vianočné darčeky 2018

1.12.2018
Tipy na Vianočné darčeky 2018

Ako každý rok, tak aj tento Vám prinášam pár mojich osobných tipov na vianočné darčeky. Nájdete ich zoradené nižšie podľa toho pre koho sú určené. Verím, že Vám niečo "padne" do oka a tak Vám opäť trošicku pomôžem s Vianočnou dilemou...

DARČEKY PRE MUŽOV 

Holiaci strojček, Panasonic

Tak vážení, toto je  prémiový holiaci strojček ES-LV95 tzv. vlajková loď značky Panasonic. Inšpirovaný samurajskými mečmi a vybavený piatimi vysokokvalitnými čepeľami. Má dokonca zabudovaný automatický senzor holenia a tak prispôsobuje svoj výkonu tvrdosti „fúzu“ Vášho drahého. Dokonale kopíruje obrysy tváre a bude sa Vám hodiť aj do kúpeľne. Neprekonateľný darček pre muža ak hľadáte niečo ozaj ozaj špeciálne.

 

Parfém Wood Essence od Bvlgari, Marionnaud

Sexi, iskrivá, drevitá vôňa so živicovými tónmi, ktorá vôbec nie je ťažká ani staromódna, veď viete ako to myslím. Filozofia novej vône je založená na rovnováhe medzi mestským životom moderného človeka a prírodou. Pre mňa je toto už od uvedenia na trh vôní (čo bolo síce len teraz v lete) totálna jednotka v pánskych vôňach a preto pod stromčekom nesmie chýbať.

 

  

Jemné umenie mať veci v p..i, Mark Manson

Toto bola pre mňa kniha roka, jednoznačne. Som ťažký knihomoľ a mám prečítané takmer všetko čo sa okolo mňa mihne. Na motivačnú literatúru a nazvime to osobnostný rozvoj som si rokmi vybudovala akúsi averziu a tak táto knižka bola priam balzamom pre moju dušu. Pomenuváva fakty surovo a bez príkras, nenájdete tu vyznania typu ver si, máš na to, či každý z nás je jedinečný. Nie. Lebo nie každý je úžasný a výnimočný. Tak to vždy bolo a tak to aj je. Skvelé čítanie, veľmi oslobodzujúce. Odporúčam úplne pre každého!

 

 

DARČEKY PRE ŽENY 

Kožené rukavice Lasocki, CCC

Skvelý, praktický a zároveň veľmi neutrálny darček pre akúkoľvek ženu, sestru, mamu, svokru, sesternicu, či tetu. Rukavičky z kvalitnej kože sú maximálne nadčasové a keď udrú mrazy ocenia ich všetky pravé dámy. Ak tiež každý rok tápate nad darčekom pre vzdialenú príbuznú, či kolegyňu toto je TOP.

 

 

Darčeková poukážka, Mediskin

Ktorá žena by nechcela byť krásna, mladá, či štíhla?! Všetky tieto sny sa denne plnia na klinike krásy Mediskin a tak darčeková poukážka zaiste rozžiari nejedny oči. Hodnotu poukážky si vyberiete ľubovoľne, podľa uvážania a obdarovaná si vyberie zo skrášľujúcich procedúr od výmyslu sveta. Darček, ktorý 100% potrebuje každá žena!

 

 

 

Kuchárska knižka Mama Mňam, www.mamamnam.sk

Prvá slovenská knižka vyskladaná z receptov známych blogeriek a influenceriek a navyše s odbornou garanciou od Silvie Horeckej. Táto milá a krásne ilustrovaná knižka ponúka jednoduché recepty bez polotovarov pre deti od 0-3 rokov. V knižke je 101 receptov a prispela som do nej aj ja svojím receptom a to konkrétne paelou pre deti. Nezabudnite, že keď budete objednávať a zadáte kód „Fashionspy“ dostanete poštovné zdarma! 

 

 

Parfém Mon Paris, YSL, Marionnaud

Jedinečná vianočná edícia opojnej a rebelskej vône od mojej najobľúbenejšej značky YSL. Okúzli na prvý pohľad a podmaní si všetky zmysly. Dokonalý flakón, ktorý budete milovať. Pre mňa je to skvelý tip na darček a sama by som sa tešila keby som si ju našla pod stromčekom.

 

 

DARČEKY PRE  DETI

Kolobežka, Mini Micro

Nie je žiadnym tajomstvom, že moje deti nie sú veľmi na hračky. Stavebnice, lego, dráhy a podobné záležitosti ich vôbec nebavia a zbytočne tak zaberajú miesto, preto ich takmer vôbec nekupujeme. K Vianociam som predsa len chcela nejakú aspoň jedinú a tak som vzala decká do vnímavých hračiek a viete čo? Odišli sme s kolobežkou, vraj hračky sú pre malých a oni sú predsa veľkáči. No neľúb ich. Takže balím k Vianociam aj túto 3 kolieskovú kolobežku Mini Micro Deluxe pre deti od 2 do 5 rokov. Má výškovo nastaviteľné riadidlá a bola vyvinutá vo Švajčiarsku za pomoci lekárskych expertov. Ovláda sa veľmi jednoducho a intuitívne – naklonením riadiacej tyče a prenesením váhy. váži iba necelé 2 kilogramy takže bude s nami cestovať aj na dovolenky.

 

 

Pyžamko Nordic Label, Littlehipster.sk

Náš obľúbený e-shop aj ich kamenný concept store na Čiernej vode ponúka rôzne minimalistické a trendové značky. Nájdete tam úplne všetko podľa môjho gusta. Nadčasové, jednoduché, nepreplácané a hlavne kvalitné. Čokoľvek tam kúpim, decká nosia do zodratia. Nebudem tu spievať ódy na Small Rags ani Fixoni, tie čo ma čítate dlhšie viete, že sú to moje topky. Nedávno však pribudla k týmto značkám aj ďalšia, opäť pôvodom z dánska, Nordic Label, ktorá ponúka skvelé bavlnené basic kúsky. Tielka, pyžamká, trenky. Ne-nor-mál-ne. Ja sama by som ich najradšej nosila.

 

 

 

Plyšový „spinkáčik“ zajac Happy Horse, Crystalbaby.sk

Obe deti spinkajú denne so spinkáčikmi. Matias tento milý zvyk doniesol zo škôlky a Bruno ho má automaticky od narodenia. Pravý spinkáč musí byť mäkkučký a milučký. Taký je aj tento zajačik a tak dúfam, že zaujme významné miesto spinkáča v našej rodine. 

 

 

Prestieranie sivá Panda, Liewood, Littlehipster.sk

Stolovanie na úrovni od narodenia. To je niečo pre nás a ja som preto neváhala ani minútu a od tejto značky máme pre chalanov kompletný servis. Podložky sú zo silikónu a tak chránia stôl a navyše sa ľahko čistia. Vrele odporúčam, je to skvelý darček ani nie tak pre samotné deti, ale najmä pre rodičov. 

  

 

Ak Vám nestačilo a chcete ešte ďalšiu inšpiráciu pozrite si podobný článok „10 + 1 tip na Vianočné darčeky“ z minulého roka. Krásne adventné obdobie prajem!