Detská móda: PANDA

12.3.2019
Detská móda: PANDA

Veci pre našich najmenších sú väčšinou milé, vzorované a s množstvom motívov. Pre mňa ako minimalistku to bolo zo začiatku ťažké. Priznávam, moje oči sa krížili keď som vošla do obchodu a všade samí spiderman, superman, dinosaurus, McQueen, či Disney motív. Našťastie po čase som "vyňuchala" pekné a milé alternatívy a dnes Vám prinášam taký mini report vecí s naším najobľúbenejším motívom Pandy.

PANDA kufríky a lampičky, Favi.sk

Totálne vychytávky a to nielen pre najmänších, ale čo sa týka dizajnu všeobecne hľadám vždy cez www.favi.sk. Tento vyhľadávač nájde aj nemožné a rovno si aj porovnáte kde a za akú cenu tovar majú. Ja som tam objednala napr. kufríky, ktoré ste mali možnosť vidieť aj na úvodnej fotke a tiež túto lampičku a plagát na stenu s motívom Pandy.  

 

 

Tepláková súprava s pískacou PANDOU, Piskacie.sk

Mám rada veci navrhnuté a ušité na slovensku a preto už niekoľko rokov nedám dopustiť na značku Pískacie. Majú krásny dizajn, kvalitné materiály, ktoré niečo vydržia (tričká vynosili obaja chalani po sebe a ešte sa ich niekomu môžem darovať sú ako nové) a množšstvo zajímavých strihov z ktorých si ozaj vyberiete. Nedávano rozšírili sortiment aj o teplákové súpravy a keď som zbadala, že pískatko je panda bolo rozhodnuté. Už ich máme objednané a strašne sa na ne teším.

Svietiace tričká, či mikiny s PANDOU, Lemur

Kto by nepoznal svietiace tričká značky Lemur? Takisto mladá, slovenská značka a navyše so svietiacou pandou. Bez pochýb potrebujeme! :D

 

PANDA jedálenský set, Liewood, Littlehipster.sk

Tento krásny set už používame tiež nejaký ten mesiac a okrem toho, že je krásny a dizjanový je aj praktický. Môže sa dať do umývačky, je ľahučký a nerozbije sa tak ľahko keďže je vyrobený z bambusového vlákna.