Tipy na naozaj "fešn" darčeky

6.12.2020
Tipy na naozaj "fešn" darčeky

Skica od Borisa Hanečku

Autorská, signovaná skica z kolekcie A/W20 v hlinníkovom ráme je dokonalým darčekom pre každého milovníka módy. Skica je originál ručne robená a je hodnotným zberateľským kúskom. Zakúpiť môžete priamo v ateliéri Borisa Hanečku, alebo poštou. Viac info na jeho IG stránke: @borishanecka Cena: 160 €. 

 

Šperky Greg & Rich

Tieto personalizované, minimalistické, zlaté šperky sú 100% slovenské. Za ich návrhom aj výrobou stoja dve šikovné Slovenky a ja si túto značku naozaj užívam. Ich šperky Lawova sú skvelým doplnkom každého dňa a vďaka personalizácii viete doručiť aj skrytý message. Taktiež majú v ponuke aj strieborné šperky z novej kolekcie Air takže darček pre každú peňaženku zaručený. Viac info na www.gregandrich.sk

 

Luxusné pančuchy

Pančuchy nosí každá žena, ale teraz nehovorím o nejakých obyčajných, ale o krásnom a výnimočnom kúsku, ktorý si sama kúpi máloktorá. Rozhodnutie je podľa budgetu na Vás, či to budú pančuchy napr. od Gucci, alebo naše slovenské od Bepon, čo tak napríklad limitovaná edícia navrhnutá Borisom Hanečkom – včely? Viac: www.bepon.sk Cena 24,99 €.

 

Kniha o móde

Viete čo potrebuje každá „fešn“ žena? Statement knihy od slávnych značiek. Dokonale sa navyše vynímajú aj ako doplnok interiéru. Zavítajte do lepšieho kníhkupectva, alebo online a zadovážte knihu obľúbenej značky, uvidíte, potešíte. Cena od 20 €.

 

Voucher do salónu Xoxo

Keď ste si nie istá čo urobí radosť tak toto určite. Voucher je možné využiť na akúkoľvek procedúru v mojom obľúbenom salóne Xoxo a ten ponúka zaručene všetko čo žena potrebuje. Kaderníctvo, kozmetika, masáže, tvarovanie tela, manikúra, pedikúra a najnovšie aj make-up od profíčky Veroniky Vargovej. Tak čo, rozhodnuté? www.xoxo.sk 

 

Na istotu: parfum

Ak chcete osvedčený darček, tradičný a navyše voňavý, parfémom nikdy nič nepokazíte. Valentino Voce Viva je návyková vôňa a bude prepojením Vášho hlasu ako sľubuje výrobca. Čistota flakónu, zlaté akcenty a hroty typické pre značku Valentino sa budú navyše nádherne vynímať v akejkoľvek kúpeľni.  Zakúpite v: www.marionnaud.sk Cena od: 62,70 €. 

 

Ak ste náhodou ešte stále nenatrafili na to "pravé orechové" pod stromček, skúste pozrieť moje predminuloročné tipy tu: 

2018https://fashionspy.sk/blog/761/tipy-na-vianocne-darceky-2018 

2017https://fashionspy.sk/blog/719/10-1tip-na-vianocne-darceky

Krásne Vianoce priatelia! smile